> > > Lees meer recensies op Facebook / Lees meer recensies op Treatwell < < <

Marleen - 8 Sep. 2017 *****
Precies wat ik nodig had! En superfijne massage om mijn lijf weer goed te voelen én het werd tegelijkertijd een meditatie... Fantastisch!

Muriël - 31 Jul. 2017 *****
Laurence is heel rustig en intuïtif en luistert goed naar wat je nodig hebt. De praktijkruimte is prettig ingericht en het rook er heerlijk. Ik had een hele fijne intuïtieve massage waarna ik me helemaal ontspannen en weer opgeladen voelde. De zachte aanraking maakte dat ik weer dieper in contact kon komen met mijn lichaam en emoties. Ze biedt een veilige bedding hiervoor. De sfeer is zacht, helder, en alles is met liefde verzorgd. Ik kom graag terug.

Diana - 31 Jul. 2017 *****
Uit nieuwsgierigheid boekte ik een Lomi Lomi massage bij Laurence. Het was boven mijn verwachting. De ambiance was knus, gezellig ingericht en netjes aangekleed. Fijne muziek en een goede temperatuur. Ze weet intuïtief wat het lichaam nodig heeft. Ik kwam in een heerlijke flow die tot totale ontspanning leidde. Ik vind haar een zeer vakbewame, warme vrouw en ik ga zeker nog een keer een massage bij haar boeken!

welkom . waarom massage? . intuitive massage . lomi lomi . shiatsu drukpunten . reiki energie . info & prijzen . wat klanten zeggen . foto's . contact . boek online
Design: copyright © 2018 . Swiss Hands :: design . All rights reserved / Facebook / LinkedIn
KvK nummer: 67257046